WEDSTRIJD Caffe Pino R.P. Ans - Krijnen Keukens Malle  9 - 5  (5-1)

DATUM 10-03-2006  21:15

DOELPUNTEN 5’ 1-0 Cusumano, 10’ 2-0 Moskoud, 11’ 3-0 Collard, 12’ 3-1 Grunholz, 13’ 4-1 Jourdan, 19’ 5-1 Cusumano, 22’ 5-2 Grunholz, 23’ 5-3 Grunholz, 24’ 5-4 El Bouchtati, 30’ 5-5 Grunholz, 32’ 6-5 Cusumano, 38’ 7-5 Jourdan, 39’ 8-5 Dessart, 40’ 9-5 Collard

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens, Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Raf Govers, Roy Michiels (k), Tim Vergauwen, Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (d)

Krijnen Keukens laat steekje vallen in Ans

Krijnen Keukens Malle speelde in Ans hun zwakste helft van het seizoen en keek in een mum van tijd tegen een 3-0 achterstand aan door doelpunten van Cusumano, Moskoud en Collard. Er werd zeer slecht verdedigd, veel te slap gespeeld, opdrachten werden niet uitgevoerd, kortom alles ging zowat fout. In de 13de minuut was er dan toch een klein succesje toen Edwin Grunholz de 3-1 maakte, maar de Waalse thuisploeg liep nog voor rust uit tot een verdiende 5-1 voorsprong door goals van Jourdan en de tweede van Cusumano. Na een meer dan waarschijnlijke donderpreek van coach Frank Belmans zagen we na rust, aanvankelijk dan toch, een totaal ander Malle. Door 1 doelpunt van verdediger Zoubair El Bouchtati en een hattrick van Edwin Grunholz had Krijnen Keukens Malle een onwaarschijnlijke come back gerealiseerd. En sterker nog, het was een goed keepende thuisgoalie en het doelhout (3x) dat Krijnen Keukens Malle van een voorsprong weerhield. Uit deze pech putte de thuisploeg moraal en het nam het initiatief in de wedstrijd opnieuw over. Door doelpunten van Cusumano, Jourdan, Dessart en ‘good old’ Frederic Collard leed de leider in 2de nationale B een zware 9-5 nederlaag in Ans.